Xander Benham

lesdag: zaterdag
locatie: Oosterspoorplein 1

Xander Benham,jpg

Xander Benham is een pianist en componist uit het Verenigd Koninkrijk en nu werkzaam als pianist en componist in Nederland, gespecialiseerd in moderne muziek die elementen uit zowel klassiek als jazz combineert. Ik ben afgestudeerd in een muziekbachelor in Londen en een master in Utrecht. 

Tijdens onze lessen krijg je een allround muzikale ervaring die is afgestemd op jouw individuele behoeften en passies binnen de muziek. Dit kan een opleiding Klassiek piano, Jazz, Pop zijn , Compositie, Theorie of een combinatie hiervan op alle niveaus die bij je passen. Als je je muzieklessen na een tijdje weer wilt oppakken, welkom terug en we gaan verder waar je was gebleven. Als je nieuw bent, welkom op de school en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Het is belangrijk om op te merken dat mijn eerste taal Engels is, mijn tweede taal Nederlands is prima en daar werk ik nog steeds aan om dat te verbeteren.

 

"Xander heeft modern klassiek en eigen werk uitgevoerd op onder andere Tivoli Vredenburg in Utrecht, Het Concertgebouw en live op de Nederlandse Radio NPO 4 in Amsterdam. Xander heeft de finale gehaald en prijzen gewonnen op concoursen zowel in Groot-Brittannië als in Nederland."

 

Muziekschool Amsterdam