Teun Wolfs

lesdag: maandag
locatie: Oosterspoorplein 1

drums, Teun Wolfs

Begonnen met drumles op de leeftijd van 11 jaar bij Adams drumschool in Limburg groeide dit uit naar het spelen met mijn eerste cover band. Wij speelden vooral muziek zoals paramore, Greenday en U2. 

Na een aantal jaar hierin gespeeld te hebben begon het idee om zelf muziek te maken steeds meer te jeuken en heeft dit heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar een andere band die dezelfde mindset had als ik. 
Endeavour een metal core 
band uit Limburg vond ik via een online berichtje en na een auditie gedaan te hebben werd ik hun nieuwe drummer. Nu speel ik nog steeds samen met deze band en hebben we al samen veel shows en wedstrijden gedaan.

Op dit moment zit ik in mijn 3de jaar van mijn studie aan het conservatorium van Amsterdam en speel ik nog steeds met mijn metal band. Hierlangs ben ik nog steeds bezig met het maken van eigen muziek en hoop ik in de nabije toekomst daar meer van uit te gaan brengen.

Mijn stijl van lesgeven zit vooral in het luisteren naar waar een leerling in wil groeien. Door samen een aantal richtlijnen uit te zetten kunnen we concrete oefeningen aanpakken die hierbij de groei van de leerling gaan bevorderen. Ook ben ik erg fan van het mee spelen met liedjes want dat is natuurlijk waar de essentie ligt, muziek maken!


 

 

Muziekschool Amsterdam