Sam Kemner

lesdag: donderdag
locatie: Oosterspoorplein 1

drums, Sam Kemner

Sam Kemner is een 21-jarige drummer die opgegroeid is in het Brabantse Best. Van kinds af aan is hij bezig met muziek. Hij is begonnen met elektrische gitaar toen nij nog op de lagere school zat maar werd op 11-jarige leeftijd geinspireerd door zijn vader en jongere broer om ook de drumstokken op te pakken. Sam was gelijk verkocht na zijn 1e drumles en wist dat hij verder wilde gaan met drummen.

Toen Sam op 16-jarige leeftijd werd aangenomen op Rock City Institute in Eindhoven wist hij zeker dat hij in de toekomst van muziek zijn werk wilde maken. Tijdens zijn studie maakte hij kennis met veel muziekgenres waardoor zijn muzikale interesse werd verbreed. Van hip hop, rock, soul, funk, tot jazz en allerlei sub genres daartussen. Sam studeert aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij in 2021 mee is gestart.

Momenteel speelt Sam in de band van zanger/acteur Jefferson, waar hij ook de live productie regelt. Sam haalt plezier uit muziek door zijn kennis over te dragen aan anderen, zelf nummers te produceren, muzikale oplossingen te bedenken en zich zo te uiten op muzikaal gebied. 

 

Muziekschool Amsterdam