Sal Rubinstein

lesdag: donderdag
locatie: Oosterspoorplein 1

drums, Sal Rubinstein

Hallo, ik ben Sal Rubinstein een 21-jarige drummer.
Rond mijn achtste had ik mijn eerste ervaring met drummen. In de woonkamer stond een oud elektrisch drumstel van mijn vader. Op een dag besloot ik er op te gaan spelen en dat ging in een keer best goed. Mijn vader gaf mij mijn eerste paar lessen, waarna ik ging sparen voor mijn eigen akoestische drumstel. Na mijn middelbare school ben ik meteen gaan spelen met mijn band en ben ik in 2021 begonnen aan het conservatorium van Amsterdam. 

In 2016 begon ik mijn eigen band Queen’s pleasure, wij hebben inmiddels een album uitgebracht, in prachtige studio’s opgenomen in Engeland en Nederland. 
Verder stonden we op Noorderslag en Eurosonic, hebben we een eigen clubtour gedaan en speelden we bij verschillende tv programma’s. En onze singles zijn vaak te horen geweest op 3fm en kink radio. 

In mijn lessen wil ik graag het enthousiasme losmaken bij de leerlingen, net zoals ik die voelde, de eerste keer achter het drumstel van mijn vader. Het gaat er bij mij om dat de leerling plezier heeft en gemotiveerd wordt om met het drumstel en met muziek bezig te zijn. Ook kan ik de leerling mijn kennis over live spelen, improviseren, en drummen in de studio mee geven. 
 

 

Muziekschool Amsterdam