Remco Hazewinkel

lesdag: vrijdag
locatie: Oosterspooplein 1


music prod, Remco Hazewinkel

 

Remco Hazewinkel is al jarenlang actief in de muziekwereld. Na tien jaar individueel pianoles gehad te hebben, vertrekt Remco naar het zuidelijke Tilburg om een bachelor tot elektronisch muzikant aan de Rockacademie te volgen. Na afronding hiervan studeerde Remco door en behaalde zijn Master of Music.

Tijdens zijn opleiding is hij diep ingegaan op verschillende aspecten in de muziek zoals educatie, business, technical studio engineering en het opzetten van een eigen (DJ) act. Projecten die Remco gedaan heeft zijn onder andere: Evesines, zijn eigen DJ en elektronische muziek-act, Deltitnu, een samenwerking met een goede vriend, en het platenlabel Native Response, wat Remco tot op de dag van vandaag runt met drie vrienden in Amsterdam.

Als opkomend producer heeft Remco muziek uitgebracht bij labels als KMS Records (Detroit, USA), Gem Records en Manual Music (NL).
Als DJ heeft hij opgetreden in verschillende clubs en festivals in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, en heeft een resident DJ plek bij feestorganisaties Lotgenoten en Machinekamer.

Remco doceert vanaf 2016 aan het MEC in de categorie DJ, Music Productions en Piano.

Muziekschool Amsterdam