Nina Ouattara

lesdag : maandag
locatie: Oosterspoorplein 1

zang, Nina Ouattara

Mijn naam is Nina Ouattara en ik ben 21 jaar oud. Ik kreeg vanaf mijn 10e muzieklessen en vanaf mijn 16ekreeg ik zanglessen op De!Kunsthumaniora in Antwerpen. Momenteel studeer ik zang op het Conservatorium van Amsterdam. In al die tijd heb ik veel ervaring opgedaan met optreden (Schoolexamens, zangkampen, Gentse Feesten, enz..) en schrijven.

Momenteel ben ik bezig met schrijven en het opnemen voor mijn 2 projecten; L’Artmatan (Vlaamse Alternatieve Indie Pop) & Nina Tara (Engelstalige Alternatieve Pop). Daarnaast sta ik open voor studio klusjes en schrijfsessies met andere artiesten. 

In mijn lessen behandel ik; zangtechnieken op basis van waar de interesse van de leerling ligt, maar ik behandel ook de nodige basics (Ademhaling, postuur, ademsteun), met de eventuele anatomie erbij, om ervoor te zorgen dat het leren van zang veiliger en makkelijker gaat. Ik vind het ook fijn om te kijken naar songwriting moest de leerling daar mee bezig zijn. 
Ik geef de leerling altijd toestemming om dingen op te nemen voor het studeren thuis. 


Een mooie eigenschap van mezelf die ik in mijn lessen wil meenemen is dat ik leergierig ben. Als een leerling tegen iets aanloopt waar ik zelf nog geen antwoord op heb, dan ga ik ervoor zorgen dat dat antwoord er komt. Ik wil de leerling laten groeien, maar het is nog mooier om dat samen te doen.

Muziekschool Amsterdam