Irine Akhvlediani

lesdagen: woensdag, donderdag en vrijdag
locatie: Oosterspoorplein 1

346_Irine_klein

Ik ben Irine Akhvlediani en geboren op 4 oktober 1977 in Kutaisi, dit is de tweede stad van Georgië. Mijn eerste pianolessen kreeg ik op zes jarige leeftijd op de Kutaisi muziekschool. Deze opleiding heb ik met succes afgemaakt. In hetzelfde jaar begon ik met mijn studie aan het Kutaisi Muziek Gymnaz. Daar heb ik veel solo en kamerconcerten gegeven en mijn pianodiploma behaald.
Van 1996-2000 studeerde ik aan het conservatorium te Kutaisi. Daar heb ik mijn bachelor diploma behaald als pianodocente, kamermuziekensembliste en concertmeester.
Tijdens het studeren werkte ik op het conservatorium als concertmeester, samen met blazers, zangers,strijkers en dirigenten. Inmiddels bezocht ik masterclasses bij Nestan Meschi, Svetlana Korsantia en Tengiz Amirejib.

Van 2000-2003 heb ik de muziekopleiding aan het conservatorium van Tbilisi gevolgd, de hoofdstad van Georgië. Daar heb ik mijn master diploma behaald als pianist, concertmeester, pianodocente en kamermuziekensembliste.
Ik heb 7 jaar ervaring als concertmeester op het conservatorium te Tbilisi, met blazers, zangers en drums. In de kleine en grote zaal van het conservatorium van Tbilisi en in het Nationaal Muziekcentrum heb ik veel solo en kamerconcerten gegeven.

In 2003 heb ik het diploma voor de beste concertmeester gewonnen op het concours voor Georgische musici. Ik heb ook veel ervaring als pianodocent opgedaan op de muziekschool te Tbilisi. Ook heb ik veel ervaring met het spelen van Beethoven, Schumann, Rachmaninov, Scriabin en ik heb een voorkeur voor romantische muziek.

In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd. Tegenwoordig geef ik prive pianolessen en werk ik aan het Muziek Educatie Centrum te Amsterdam als piano en keyboard docent.

 

Muziekschool Amsterdam