Sietske Roscam Abbing

lesdag : zaterdag
locatie: Oosterspoorplein 1

zang, Sietske Roscam Abbing

Sietske (1985) studeerde af voor de master jazz zang aan Conservatorium van Amsterdam (2012).
Ze is actief als zangeres met haar eigen band en in verschillende projecten en heeft ervaring als zangdocent sinds 2007.

"Inmiddels heb ik in het lesgeven naast individuele zanglessen ervaring in: duo- en groepslessen, met zangroepen, koorzang, en de basis van harmonie aan de piano (met als doel het verbeteren van het gehoor en harmonisch bewustzijn of om jezelf te kunnen begeleiden) evenals basis piano vaardigheden (algemene introductie in de techniek, theorie en van blad lezen).

Met training en ervaring in verschillende stijlen, van klassiek tot pop-repertoire evenals traditionele en moderne jazz/cross-overs ben ik flexibel in repertoire en kan ik veel stijlen en de daarin gebruikelijke technieken faciliteren. In het algemeen streef ik altijd naar het opbouwen van een gezonde goede basistechniek en flexibiliteit als uitgangspunt voor meer uitdagender technieken en effecten. Naast de techniek van het zingen en alles wat daarbij komt kijken kan ik je begeleiden in het opbouwen van basiskennis in theorie en basisvaardigheden in gehoortraining en eventueel werken aan eigen liedjes."

Op dit moment speelt Sietske haar eigen muziek met de band (onder eigen naam), en is ze hiermee
en met andere projecten met regelmaat live te zien. (voor aankomende optredens zie voor meer informatie en updates: www.sietskemusic.nl of facebook.com/sietskemusic)

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de les!

www.sietskemusic.nl

Muziekschool Amsterdam