Sharon Harman

lesdag: dinsdag & woensdag
locatie: Oosterspoorplein 1

346_Sharon_jpg

Sharon Harman (mei 1988 te Amsterdam), is een drumster, songwriter, zangeres en producer momenteel gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Na het starten van haar drum carrière op de leeftijd van 14, heeft ze het verkennen en het perfectioneren van haar passie voor muziek op tal van manieren geuit. Samenwerkingen met uiteenlopende creatieve gebieden waaronder ‘The Amsterdam Fashionweek’, theater en musicals zijn dan ook geen vreemden voor haar.
Ook Hongarije, Engeland, Schotland en Spanje zijn een paar van de internationale shows die ze in de afgelopen jaren heeft mogen spelen.

Na gespeeld te hebben in een breed scala aan bands en projecten, speelt en tourt ze momenteel met industrial rock formatie Kid Harlequin.
Daarnaast heeft ze in 2014, samen met producer XXANCTUARII (David van Dorsten), haar nieuwe project Oraclez opgericht.  Een elektronisch duo waarin Sharon de diepte van haar muzikale vaardigheden onderzoekt en ontwikkelt; vocaal, songwriting en op productie vlak. Hun debuutplaat ‘Oraclez’ zal in de herfst van 2015 verschijnen.

Na een recent behaalde Bachelor diploma aan het Conservatorium van Amsterdam stort zij zich volledig op het lesgeven en muzikale werk en is ze hard bezig haar plek te vinden in hedendaags muziekwereld.

Sharon geeft drumlessen en workshops op verscheidene muziek- en basisscholen in Amsterdam, Haarlem en Almere.

 

Muziekschool Amsterdam